Loop een virtuele tour door onze winkel!


Grotere kaart weergeven

Keizer Tweewielers is een allround fietsenwinkel. Onze specialiteit is de elektrische fiets. Wij hebben een goed assortiment elektrische, stads , en derailleurfietsen van de merken Rih, Gazelle en Giant op voorraad. Ook is er een ruime keus in accessiores, onderdelen en kleding.

Wat hebben wij te bieden?

In de prachtige winkel in de Goorn zorgt ons team ervoor dat u zich helemaal thuis voelt. U mag van ons verwachten dat wij een eerlijk advies geven, wij willen u de juiste fiets verkopen voor een optimale veiligheid!  Bij ons kunt u altijd een proefrit maken, dan kunt u ons advies gelijk ervaren.

Als u een afspraak maakt voor reparatie dan is uw fiets vaak dezelfde dag weer gemaakt. Voor kleine reparaties hebben wij vaak tussendoor  tijd. Keizer Tweewielers is een erkend BOVAG bedrijf.

Wij verkopen ook tweedehands fietsen(ook elektrisch)  met garantie. Deze fietsen zijn helemaal nagekeken in onze werkplaats. Zie ons actuele aanbod op deze website.

Wij verhuren ook fietsen direct vanuit de winkel. Wij brengen en halen deze ook op locatie. Wij kunnen ook groepen mensen ontvangen en een fietsarrangement voor u samenstellen.

Diensten:

Fietsverzekering direct af te sluiten, fietsreparatie, fietsverhuur, leenfiets, fiets inruilen bij aankoop nieuwe fiets, betalen in termijnen.(fietsdirectplan.nl)