Keizer Tweewielers is een allround fietsenwinkel .  Onze specialiteit is de elektrische fiets.  Wij hebben een goed assortiment elektrische, stads , en derailleurfietsen  van de merken Rih, Gazelle en Giant op voorraad.  Ook is er een ruime keus in accessiores, onderdelen en kleding.

Wat hebben wij te bieden?

In de prachtige winkel in de Goorn zorgt ons team ervoor dat u zich helemaal thuis voelt .U mag van ons verwachten dat wij een eerlijk advies geven, wij willen u de juiste fiets verkopen voor een optimale veiligheid!  Bij ons kunt u altijd een proefrit maken, dan kunt u ons advies gelijk ervaren.

Als u een afspraak maakt voor reparatie dan is uw fiets vaak dezelfde dag weer gemaakt. Voor  kleine reparaties hebben wij vaak tussendoor  tijd. Keizer Tweewielers is een erkend BOVAG bedrijf.

Wij verkopen ook tweedehands fietsen(ook elektrisch)  deze zijn helemaal nagekeken in onze werkplaats. Zie ons actuele aanbod op deze website.

Wij verhuren ook fietsen direct vanuit de winkel. Wij brengen en halen deze ook op locatie. Wij kunnen ook groepen mensen ontvangen en een fietsarrangement voor u samenstellen.

Giant actie!!

Giant Prime testdag 18 april.
voor meer informatie over de Giant actie klik hier.

 

Gazelle actie!!

Ik geef hem niet meer ”terug” actie!
Vanaf 1 maart tot en met 31 mei 2014 heeft Keizer Tweewielers in samenwerking met Gazelle een spetterende actie. Bij proefrit van de Gazelle Orange Innergy Of Gazelle Ultimate elektrisch krijgt u een insteekkabel voor het slot kado* Daarnaast krijgt u tijdens de actie periode een gratis accu upgrade:

Betaal brons upgrade zilver
Betaal zilver upgrade goud

U kunt dus verder fietsen voor het zelfde geld.

Kom naar de winkel en profiteer van de actie!
*(informeer naar de voorwaarden)

Rih actie!

Bij aankoop van een nieuwe Rih fiets nu twee jaar gratis onderhoud!
vraag naar de voorwaarden in de winkel!